Een compliment van een klant dat me raakte omdat het bij me past is  “je gooit er een euro in, en je krijgt er 50 voor terug”. Dat gebeurt niet zomaar natuurlijk: Ik ben geboren met een enigszins afwijkend “superbrein”, en heb daardoor een aantal extra neurodivergente “Turbo knoppen” tot mijn beschikking, die ik regelmatig indruk voor mijn werk om meerwaarde te creëren en de intentie van “de missie” waar te maken.

Voordelen:

– ik heb een niche-skill in creativiteit en het verbeteren van concepten, daar ligt ook mijn passie
– ik ben een geboren brainstormer, als deelnemer of als begeleider
– ik ben gericht op het behalen van resultaten of veranderingen, aandacht voor kwantiteit of onderhoud is meestal bijzaak.
– ik focus me multidisciplinair op het gehele traject
– ik gebruik mijn zintuiglijke interpretatie en ongevingsdata op unieke wijze
– ik heb veel ervaring als ondernemer, directeur, specialist en wetenschapper
– ik heb opleidingen of leergangen succesvol afgerond als organisatie antropoloog & socioloog, als digitale pionier, als sociaal ondernemer en 2x als startup ondernemer.
– ik ben neurodivergent, en gebruik mijn ongebruikelijke bovengemiddelde neurologische talenten projectmatig in
– ik ben mijn eigen strenge graadmeter, en verantwoordelijkheid, en vereis ook van mezelf het leveren van of bouwen naar kwaliteit.

Daarnaast:

– ik heb een bijzonder uitgebreid netwerk van bijzondere mensen
– ik ben van nature uitgesproken integer en eerlijk
– ik heb van nature een gereduceerd vermogen tot liegen of groepsdruk
– ik heb zelden aansporing nodig om aan het werk te gaan
– ik ben geen acquisitie-hobbyist, ik ben een werker, dus de kans is groot dat ik tijd beschikbaar heb als je contact met me opneemt.
– ik zeg snel ja, voor nuttige projecten of activiteiten met een budget
– ik verspil weinig tijd met sociale beleefdheden en tijd morsen
– ik realiseer ongelofelijk veel, en bij voorkeur in korte tijd en heb daardoor veel ervaring in allerlei verschillende velden
– ik ben erg aardig en heb, afgezien van enige social awkwardness, een warm, coöperatief en gepassioneerd karakter.

Nadelen zijn er ook: ik ben wars van valse bescheidenheid evenals narcisme, irriteer me aan sociaal onrecht, ik zet mensen soms op een te hoog voetstuk, ik heb in sommige situaties last van overprikkeling bij meerdere gelijktijdige geluidsbronnen, en omdat ik ervan hou om “op volle snelheid” in (hyper)focus te werken, hou ik eigenlijk niet van mensen die op zo’n moment communicatief niet ter zake kunnen komen met wat ze nodig hebben. Als je me belt op 0614034299, vind ik het bijvoorbeeld prettig, als je direct kan formuleren waarvoor je belt.