Disruptor programma

disruptor - tjerkfeitsma.comDISRUPTOR is een twee weken durende vakantie voor je verslavingen waarin je je verslavende automatismen even op non-actief zet.

Hoe het werkt:

1) Je kiest welke verslavingen of automatismen je op vakantie stuurt.

2) Je bepaalt voor jezelf welk vervangend gedrag je hiervoor in de plaats stelt

3) Je houdt dit 14 dagen vol en kiest na deze periode, hoe je het na deze periode wilt doen. Het is helemaal in orde als je weer terug gaat naar je automatismen, maar dit is een manier om jezelf te tonen dat je er ook even los van kan komen

4) Je deelt tips op deze besloten pagina hoe je dit gedaan hebt aan de andere deelnemers.

Wat voor typen bindingen, verslavingen of automatismen je even op non-actief wilt zetten is je eigen keuze. Niemand controleert, het is een uitdaging van jezelf met de stem in je hoofd die je gedachten maakt. De meeste mensen hebben 4-8 verslavingen tegelijkertijd en deze zijn best divers in aard. Om dit een beetje inzichtelijk te maken hebben we een alfabet van verslavingen gemaakt, dit maakt praten erover ook iets makkelijker.

Ga naar de facebook groep van Disruptor

De workshopavond Reshape is gebaseerd op het Disruptor programma.

Je kan ook de Driven Lifestyle App gebruiken. Download de app en kies het ritueel “Reshape”, voeg deze toe aan je agenda. Er is een knop voor eenmalig, kies de knop voor meermaals, dan wordt Reshape 14 dagen lang ingepland in je agenda. In de toekomst hoop ik een disruptor app te maken. Voor meer informatie, neem contact op.