2Tango.Dating van de Tjerk Feitsma Company

2tango-logo

Over 2Tango

2Tango maakt bijzondere events, apps en cooperatie ict om door aandachtssturing contact onderling te stroomlijnen, verdiepen en aan te sluiten op de behoeften die we daarin hebben: ‘to upgrade being us together‘.

  • 2Tango.Signs is een app om contact & communicatie tussen ouders en hun autistische kinderen te faciliteren. Signs is het belangrijkste project van 2Tango.
  • 2Tango.Dating is een date menu maker om ultiem passende dates mogelijk te maken.
  • 2Tango.Zones zijn activiteitenprogrammas op events en bijeenkomsten om op de 2Tango manier contact met elkaar te kunnen maken, enkele zijn speeddatezones, knuffelzones, lovezones, businesschatzones, connectzone, playzone, en friendzone.
  • 2Tango.Software is een serie applicaties om cooperatie sneller en intuitiever te maken en het gesproken woord als inefficient tijdverdrijf vervangt door een slimmere input systemen, gebaseerd op 7 psychologische principes.
  • Op 2Tango.org vind je aanvullende informatie en een contactformulier voor een bericht aan 2Tango.

2Tango, en de takken 2Tango.Dating, 2Tango.Zones en 2Tango.Signs worden ondersteund door de Tjerk Feitsma Company. 2Tango werkt samen met ATHENS.

 

ATHENS - Assistive Tech Hub Enhancing a Neurodiverse Society

Over ATHENS

ATHENS is een technologie hub voor samenwerking rondom open source ict, en gerichte innovatie door development en optimalisatie van ondersteunende ict. Zij is in haar focus specifiek gericht op de realisatie van ict die neurodiversiteit in de maatschappij mogelijk maakt, of de integratie van autisten in de bredere samenleving vergemakkelijkt. Signs is haar hoofdproject. Founding partners zijn: 2Tango en stichting Neurodiversiteit.

2Tango Dating

2Tango.Dating

2Tango.Dating is een “date menu maker” app voor smartphone, tablet en desktop die daten  voor beide partijen een fijne ervaring zal  geven. Door een handig keuzesysteem via 2tango.dating komen jij en je date er snel achter welke activiteiten de ander met zorg voor jou heeft bedacht als palet van opties om uit te kunnen kiezen voor jullie tijd samen.

2Tango Zones

2Tango.Zones

2Tango.Zones zijn activiteiten georganiseerd voor een groep of event tijdens een dagdeel, met een op maat gemaakt programma aansluitend bij de groep of intentie van het event.
Er zijn reeds 14 verschillende soorten zones ontwikkeld en uitgevoerd.
[/note]

2Tango Business

2Tango.Software

2Tango.Software zijn ict spin-off projecten gebaseerd op het 2Tango systeem voor andere doelgroepen of effecten. Het systeem is namelijk in aangepaste ict versie ook toe te passen op de professionele werksfeer:  Bizznizz Mating, Corp Culture Booster, Color Coder, Proces Tango, Crowd Funder, Boss Command Line, RecruitMore, Event Hunter, Connectwear, Tempriser.[/note]

 

2tango woordlogo transparant